Εκπαιδευτικό Τιμόνι Οδηγώ & Μαθαίνω
SKU: 80-166610
VTECH

12-36 μηνών

Μπιπ μπιπ – και τίποτα δεν με σταματά!
Το Εκπαιδευτικό Τιμόνι Οδηγώ & Μαθαίνω είναι ένα παιχνίδι ρόλων από την Vtech. Στόχο έχει να εκπαιδεύσει το μικρό σας μαθαίνοντάς του, τους πρώτους κανόνες ασφαλούς οδήγησης και όχι μόνο! Ο έντονος χρωματισμός που διαθέτει καθώς και ο σχεδιασμός του, κατάλληλος για τα μικρά χεράκια, θα τραβήξουν αμέσως την προσοχή του παιδιού. Ταυτόχρονα θα το εισάγει στον χαρούμενο κόσμο των ζώων, των χρωμάτων και των αριθμών καθώς επίσης και στην αναγνώριση των οχημάτων, μέσα από διασκεδαστικές φράσεις και ρεαλιστικούς ήχους αυτοκινήτων. Το μικρό σας μπορεί να γυρίσει το τιμόνι για να μετακινήσει νοητά το μίνι αυτοκίνητο με το κουτάβι και να μάθει τα διαφορετικά οχήματα και τους ήχους τους. Πατήσετε τα μεγάλα ορθογώνια κουμπιά να ακούσει διασκεδαστικές φράσεις.
Περιλαμβάνει 3 τρόπους παιχνιδιού, σύρετε το στρογγυλό κουμπί δίπλα από το φανάρι και ανάλογα με το θέμα που θα επιλέξετε το παιδί σας θα ακούσει το αντίστοιχο εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Αναπτύσσει τις οπτικοακουστικές και κινητικές δεξιότητες, ενθαρρύνει την ανακάλυψη και την εξερεύνηση.
Αναπαράγει 2 εύθυμα τραγούδια για να τραγουδήσετε μαζί με το παιδί σας και 10 μελωδίες.

    Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
    Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ