Εκπαιδευτικό Τρένο 4 σε 1

ΚΩΔ: 80.181910

12-36 μηνών
Τιμή: 69,99 €
Ηλικία: 1+, 2+, 3+, 4+,
Φύλο: ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ,

Περιγραφή:

"Είστε έτοιμοι για μια απίστευτη βόλτα άκρως εκπαιδευτική;
Επιβιβαστείτε στο εκπαιδευτικό τρένο 4 σε 1 από την VTech και ξεκινάμε! Το Εκπαιδευτικό Τρένο 4-in-1από ττν VTech™ συμβαδίζει με την ανάπτυξη του παιδιού σας. Είναι το ιδανικότερο παιχνίδι για να ασχολείται καθήμενο στο πάτωμα όταν ακόμα μπουσουλά ενώ αργότερα όταν το ηλικιακό στάδιο αλλάξει και παιδί αρχίζει να κάνει τα πρώτα του βήματα, το βαγόνι λειτουργεί ως περπατούρα. Επιπρόσθετα το δεύτερο συρόμενο βαγόνι που περιλαμβάνει μετατρέπει το τρένο σε τροχήλατο όχημα αφού λειτουργεί και ως καθισματάκι επιτρέποντας στο παιδί να κάνει ποδήλατο. Η χρήση του όμως δεν σταματά εκεί καθώς αυτό μπορεί και αποσπάτε από το τρένο έτσι ώστε το παιδί να μπορεί να το τραβά και να παίζει μαζί του ξεχωριστά.
Περιλαμβάνει 13 τουβλάκια με γράμματα διπλής όψης και ένα μαγικό «τούνελ» που επιτρέπει στο παιδί να «φορτώνει» τα τουβλάκια στο βαγόνι μαθαίνοντας συγχρόνως να μετρά. Διαθέτει επίσης ένα αποσπώμενο walkie-talkie και αριθμητικό πληκτρολόγιο, φωτεινά πλήκτρα πιάνου και ενσωματωμένο βιβλιαράκι. Περιλαμβάνει επίσης περιστρεφόμενες «χάντρες» και γρανάζια για την ανάπτυξη των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων του παιδιού. Διδάσκει τα αντικείμενα, τα ζώα, την ελληνική αλφαβήτα και τον ήχο τους με τη σύγχρονη μέθοδο (πχ.: αα, βου, γου δου κτλ), τα γράμματα, τα χρώματα, τον καιρό, τους αριθμούς και πολλά-πολλά άλλα. Αναπαράγει 4 τραγουδάκια για να τραγουδήσετε παρέα με το παιδί και 10 διασκεδαστικές μελωδίες. Ενθαρρύνει την ανακάλυψη και εξερεύνηση, την μίμηση και την φαντασία, βοηθά στην ανάπτυξη της γλώσσας και των κινητικών δεξιοτήτων, συμβάλει στο συντονισμό ματιών χεριών και πολλά άλλα!"

Διεύθυνση

Δημαρχείου 3,
Μεταμόρφωση Αττικής,
14 452

Τηλέφωνο

E-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

.
e-genius.gr ...intelligent web software